provozní řád kuchyňky - Kostelec

20.01.2021

Provozní řád kuchyňky

  • Provozní doba je od 6:00 do 22:00. Mimo tento čas se kuchyňka uzamyká
  • Nádobí a elektrické spotřebiče pro přípravu pokrmů je možné zapůjčit u ubytovatelů po předložení ID karty. Výdejní doba je stanovena na 8:30-10:00 a 16:00-17:30 hodin
  • Zapůjčené nádobí klient vrací ubytovatelům řádně umyté ve stanovených hodinách
  • Uživatel kuchyňky je povinen:
  • Využívat kuchyňku, která mu byla přidělena a výhradně jenom k činnostem souvisejícím s přípravou stravy (příprava pokrmů, ohřev pokrmů a mytí nádobí)
  • Udržovat pořádek a čistotu (bezprostředně po dokončení vaření uklidit a omýt veškeré pracovní plochy, vynést odpad do kontejnerů umístěných před B02)
  • Mít neustále pod dozorem elektrická zařízení, která k přípravě stravy používá
  • Neprodleně hlásit veškeré závady, vznik požáru nebo úraz ubytovateli nebo pracovníkovi bezpečnostní služby
  • Počínat si při přípravě stravy tak, aby svou činností neohrožoval, ani nadměrně neobtěžoval, ostatní klienty
  • Při ukončení pobytu ve středisku či odchodu na dlouhodobé opuštění vrátit veškeré zapůjčené vybavení a klíč od kuchyňky
  • Uhradit v případě poškození či ztráty vybavení vzniklou škodu
  • Řídit se pokyny pověřeného pracovníka
  • Děti do 10 let se mohou v prostorech kuchyňky pohybovat pouze v doprovodu rodičů, případně jiných zákonných zástupců
  • V prostorách kuchyňky je zakázáno manipulovat s otevřeným ohněm
  • Pracovníci střediska jsou oprávněni z kuchyňky vykázat klienta, který nedodržuje výše uvedená pravidla